"Ne kösd le képzeleted szárnyait! Merj repülni, és merj örülni az agyadban megszülető minden bizarr, lángoló gondolatnak!"

2012. május 28., hétfő

Kiegészítés

Nem akarom különösebben a személyemmel fárasztani az idetévedőket, de amit mindenképpen tudnotok kell, hogy kicsit (vagy inkább nagyon) szétszórt vagyok. Szóval ami kimaradt: Nagyon szeretek még rajzolni is, szóval ha úgy adódik egy-két rajzot is felrakok ide. :)
Illetve valahogy csak kéne tényleges olvasókat találnom, akik velem is maradnak, szóval amit érdemesnek találok rá és mások is, azokat felpakolom majd Merengőre és és Anime-fanfiction Style-re is.

És ha már itt tartok, meglovagolva a kezdők lelkesedését és szerencséjét hirdetést adnék fel. Keresem hűséges, nagyszájú és kreatív bétámmat, aki segítene nekem megítélni a történeteimet.

Ui: Mivel kolis vagyok főként hétvégén várhatóak frissek, de majd egy-egy infón kihasználom a szüneteket és írogatok, ha tudok.

Welcome to the jungle

Hát itt lennék. Úgy döntöttem, hogy a sok-sok szösszenetemet összegyűjtöm és a nagyközönség elé tárom, hogy aztán vagy megkövezzetek vagy dicsérjetek. Esetleg ez is az is. :) Egyenlőre még tart a rendszerezés, de igyekszem vele. Lesznek versek, novellák, párbeszédek, iskolai esszék elég vegyesen. Viszont ne lepődjetek meg, hogy jó néhány nincs teljesen befejezve (tudom, nem túl felemelő rögtön úgy nyitni, hogy ennek a blognak az írója hihetetlenül lusta és képes a mondat közepén abba hagyni egy - elnézést a nagyképűségért - egy egészen jó alkotást). De pont ez volt a célja a blognak, ha magamnak gátat szabok és nem tudom visszazökkenteni magam, legyetek olyan jók ti és noszogassatok, hogy: Gyerünk már! Én várom a folytatást!
Illetve ugyanez vonatkozik még sok mindenre. Igen, kihasználom az olvasókat, hogy jobb legyek és kitartóbb. Szóval szóljatok rám, ha nagyon terjengősre veszem a figurát és elvesznék a részletekben. Illetve nagy vágyam, hogy végre egyszer egy hosszabb, több fejezetes történetet is megírjak. Ehhez már a vázlataim meg is vannak, de mindig elakadok. Már százféle első fejezet van, de aztán mindig újra kezdem, úgyhogy megint csak annyit tudok rá mondani, hogy segítsetek nekem és lökdössetek előrébb. :)

Lerövidítve, célom a bloggal:
- összegyűjteni, amit eddig csináltam
- befejezni az elkezdett dolgaimat
- és egy hosszabb történet írása

Meg persze fölös időmben valószínűleg kisebb nagyobb kritikákkal és ajánlásokkal traktálni fogom azokat, akik idejönnek és elolvassák ezeket a bejegyzéseket. :)
Addig is legyetek jók!